У Києві депутата від Тимошенко звинуватили в нападі на мистецтвознавця

Депутата Київської обласної ради від партії "Батьківщина" Ігоря Левітаса звинуватили в нападі на мистецтвознавця Євгенію Маляр в Києві. Про це повідомила сама потерпіла на своїй сторінці в Facebook, де розповіла свою версію подій.

За словами жінки, вона хотіла дізнатися про можливості тимчасового експонування на виставці "Камінь - зброя пролетаріату", яка знаходиться біля будинку депутата в Києві.

Вона заявила, що поїхала на Нивки, де знаходиться приватна колекція радянських артефактів, а коли зателефонувала в дзвінок на воротах великого будинку, то на вулицю вийшла жінка, яка після питання про потрібну скульптуру пішла кликати власника. Через кілька хвилин він вийшов до Євгенії та почав з криками її проганяти.

Жінка намагалася пояснити, що хотіла домовитися про тимчасове експонування. Коли ж вона дістала телефон, то чоловік скрутив їй руки так, що вона не могла поворухнутися. За словами потерпілої, чоловік завалив її на лавочку і міцно тримав, не даючи піти, а також погрожував. На крик вибігли підлітки з гаражів, які відвернули нападника, в результаті чого жінка вирвалася і втекла.

Через час вона повернулася на місце подій зі знайомим і поліцією, де написала заяву про напад. Від поліції Євгенії вдалося дізнатися, що нападником був депутат Київської обласної ради від партії "Батьківщина" Ігор Левітас.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися