У Подільському районі Києва через ДТП перекрили дорогу

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Подільському районі столиці через дорожньо-транспортну пригоду перекрили дорогу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Києва.

За даними правоохоронців, ДТП сталася на вулиці Віктора Некрасова. Через аварію перекритий рух в обох напрямках. Водіїв закликали врахувати цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки. Інших подробиці дорожньо-транспортної пригоди в Патрульній поліції Києва не повідомляють. Також невідомо, чи потерпілі внаслідок аварії.

Нагадаємо, у Києві розслідують смертельну ДТП, в якій загинула дитина. Аварія сталася у Голосіївському районі столиці. На вулиці на проспекті Академіка Глушкова загинула 15-літня дівчина. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в січні 2024 року сталося 89 ДТП. Внаслідок цих аварій загинули вісім людей, 117 — травмовані. Найбільш аварійний день тижня у січні 2024 року — середа. На цей день припало 19 ДТП з потерпілими. В ТОП-3 основних причин ДТП з потерпілими потрапили перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування та недотримання дистанції;

Читайте також, що у Києві вбили людину та викинули труп на смітник.

Читайте также