На гідротехнічних спорудах Києва та області за хабар розміщували зони відпочинку

Свої “послуги” службовець оцінив у 8,5 тисяч доларів США

На хабарі викрито директора держпідприємства - він дозволяв розміщувати зони відпочинку на гідротехнічних спорудах Київщини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київська обласна прокуратура. 

“За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру директору одного з державних підприємств Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Йому інкриміновано одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України)”, - повідомили у прокуратурі. 

Слідство встановило, що підозрюваний повідомив представнику товариства що може надати йому дозвіл на розміщення розважального комплексу та зони відпочинку на гідротехнічних спорудах Київської області та столиці. Вартість укладання договору про надання послуг з експлуатації він оцінив у 8,5 тисяч доларів США. 

Після одержання коштів службовця затримали в порядку ст. 208 КПК України. До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівники ДБР передали до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради.

Слідчі встановили, що солдати однієї з військових частин, троє з яких мають статус столичних депутатів, а ще один – помічник депутата Київради, впродовж року не з’являлись на військову службу, при цьому вони отримували грошове забезпечення.

Як організували ухилення від військової служби та хто допомагав ухилянтам, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися