У Київській області перевірили виробництво популярного продукту (ФОТО)
Від чого залежить якість кави
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області провели інспекцію на одному з підприємств, що виробляє каву в регіоні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держпродспоживслужби в Київській області.
Спеціалісти розповіли: “Ми мали можливість побачити увесь процес виготовлення цього ароматного напою та переконатися, що всі стандарти якості та безпеки дотримуються на найвищому рівні”.
У Держпродспоживслужбі повідомили, що процес виготовлення кави починається з ретельного відбору кращих кавових зерен. Далі зерна обсмажують, при цьому потрібно контролювати температуру і час. Це допоможе досягти ідеального смаку та аромату продукту. Обсмажені зерна охолоджують і відправляють на подальшу обробку.
Наступний етап приготування кави — помел, де зерна подрібнюють до бажаної консистенції. Після цього мелену каву пакують у герметичні упаковки, щоб зберегти свіжість і аромат до моменту, коли вона потрапить до чашки.
“Такі перевірки гарантують, що ви завжди отримуєте каву найвищої якості!”, - переконані у Держпродспоживслужбі.
Нагадаємо, що у Броварському районі Київської області зафіксовано випадок зараження ботулізмом. Чоловік вживав в’ялену рибу домашнього приготування.
Дізнатися детальніше, яку загрозу несе захворювання, можна за посиланням.
Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Головному управлінні статистики у Київській області розповіли про цінові тенденції квітня. Які продукти подешевшали найбільше, а які, навпаки, зросли в ціні, читайте тут.