У Київській області перевірили виробництво популярного продукту (ФОТО)

Від чого залежить якість кави

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області провели інспекцію на одному з підприємств, що виробляє каву в регіоні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держпродспоживслужби в Київській області.

Спеціалісти розповіли: “Ми мали можливість побачити увесь процес виготовлення цього ароматного напою та переконатися, що всі стандарти якості та безпеки дотримуються на найвищому рівні”.

У Держпродспоживслужбі повідомили, що процес виготовлення кави починається з ретельного відбору кращих кавових зерен. Далі зерна обсмажують, при цьому потрібно контролювати температуру і час. Це допоможе досягти ідеального смаку та аромату продукту. Обсмажені зерна охолоджують і відправляють на подальшу обробку.

Наступний етап приготування кави — помел, де зерна подрібнюють до бажаної консистенції. Після цього мелену каву пакують у герметичні упаковки, щоб зберегти свіжість і аромат до моменту, коли вона потрапить до чашки.

“Такі перевірки гарантують, що ви завжди отримуєте каву найвищої якості!”, - переконані у Держпродспоживслужбі.

Нагадаємо, що у Броварському районі Київської області зафіксовано випадок зараження ботулізмом. Чоловік вживав в’ялену рибу домашнього приготування.

Дізнатися детальніше, яку загрозу несе захворювання, можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Головному управлінні статистики у Київській області розповіли про цінові тенденції квітня. Які продукти подешевшали найбільше, а які, навпаки, зросли в ціні, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися