У Києві трапилися дві серйозні ДТП: подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

У центрі столиці горів автомобіль, а на лівому березі — маршрутка влетіла у стовп

У Києві цього вечора трапилося дві серйозні дорожньо-транспортні пригоди. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на dtp.kiev.ua.

У центрі столиці загорівся автомобіль Mercedes, а на лівому березі Києва на вулиці Курнатовського маршрутка №476 влетіла у стовп.

Інформації щодо точної кількості постраждалих у ДТП поки що немає. Людям на місці аварії допомагали медики. Кілька пасажирів госпіталізовані. За словами водія маршрутки, в автівки відмовили гальма.

Відомо, що іномарка горіла навпроти офісу державного підприємства НАК "Нафтогаз України" на вулиці Богдана Хмельницького. Автомобіль спалахнув на ходу, а його водій з місця події зник. Полум’я намагалися приборкати за допомогою вогнегасників. Проте загасити пожежу вдалося лише рятувальникам.

 

Нагадаємо, на трасі "Київ — Чоп" у ДТП загинули двоє іноземців, ще троє — у лікарні. ДТП сталася поблизу села Ситне у Дубенському районі Рівненської області. На трасі "Київ — Чоп" зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль марки Тoyota Corolla.

За попередніми даними, 23-річний водій легковика на заокругленій ділянці дороги не впорався із керуванням. Через це автівку занесло на смугу зустрічного руху. Там легковик зіткнувся із вантажівкою "DAF". Під час аварії у салоні легковика перебували п’ятеро іноземців-студентів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві легковик збив матір з дитиною, коли ті переходили дорогу на пішохідному переході. Надзвичайна подія сталася на пішохідному переході на вулиці Тростянецькій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися