На трасі "Київ — Чоп" сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Надзвичайна подія сталася за участі вантажівки та легкового автомобіля

На трасі "Київ — Чоп" у ДТП загинули двоє іноземців, ще троє — у лікарні. Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненської області, інформують "Коментарі".

ДТП сталася поблизу села Ситне у Дубенському районі Рівненської області опівдні 30 червня. На трасі "Київ — Чоп" зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль марки Тoyota Corolla.

За попередніми даними, 23-річний водій легковика на заокругленій ділянці дороги не впорався із керуванням. Через це автівку занесло на смугу зустрічного руху. Там легковик зіткнувся із вантажівкою "DAF".

Під час аварії у салоні легковика перебували п’ятеро іноземців-студентів. Усі вони навчаються у вищих навчальних закладах України, зазначили у поліції.

За даними правоохоронців, 25-річний пасажир загинув на місці ДТП, його ровесника лікарям теж врятувати не вдалося — він помер у лікарні. Водія та ще двох пасажирів госпіталізували.

Додається, що керманич вантажівки — 52-річний мешканець Вінниці. Він у ДТП не постраждав. У поліції також перевірили водіїв на вміст алкоголю у крові та виявили, що обидва були тверезі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві легковик збив матір з дитиною, коли ті переходили дорогу на пішохідному переході. Надзвичайна подія сталася на пішохідному переході на вулиці Тростянецькій.

Нагадаємо, у місті Кагарлик в Обухівському районі Київської області сталася ДТП через негоду — блискавка влучила в автомобіль з чотирма людьми під час руху, через що машина злетіла з дороги.

У Бучі сталося ДТП за участю двох автівок, в якому постраждали четверо людей, серед травмованих — діти. На перехресті вулиць Шевченка та Яснополянська зіткнулися вантажівка та легкова автівка.

У Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП, яка забрала життя 12-річного хлопчика в його власний день народження. Батько хлопчика не впорався з керуванням через перевищення швидкості. Після цього автомобіль понесло в кювет, де він зіткнувся з деревом. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися