У Києві легковик збив матір з дитиною: подробиці ДТП

Надзвичайна подія сталася на пішохідному переході

У Києві легковик збив матір з дитиною, коли ті переходили дорогу на пішохідному переході. Про це повідомили в ефірі ТК "Київ", передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася 29 червня на пішохідному переході на вулиці Тростянецькій. За попередніми даними, жінка з донькою переходили дорогу, коли їх збив автомобіль марки Toyota. Обох постраждалих забрала карета швидкої допомоги. На місці ДТП працювали співробітники поліції. На час оформлення аварії ділянку вулиці Тростянецької перекривали.

"Матір з дівчинкою переходили на червоне світло. Їхала автівка й збила. Дівчинка постраждала набагато більше ніж мати. Дівчинку забрали в "Охматдит", а мати — до ЛШД (лікарні швидкої допомоги, — ред.) на Юність", — розповіла очевидець аварії Ольга.

Нагадаємо, у місті Кагарлик Обухівського району Київської області сталася ДТП через негоду. У середу, 30 червня, блискавка влучила в автомобіль з чотирма людьми під час руху, через що машина злетіла з дороги.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Бучі сталося ДТП за участю двох автівок, в якому постраждали четверо людей, серед травмованих — діти. На перехресті вулиць Шевченка та Яснополянська зіткнулися вантажівка та легкова автівка.

У Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП, яка забрала життя 12-річного хлопчика в його власний день народження. Батько хлопчика не впорався з керуванням через перевищення швидкості. Після цього автомобіль понесло в кювет, де він зіткнувся з деревом.

У Києві на Брест-Литовському шосе сталася ДТП, внаслідок якої загинули три людини. У Святошинському районі столиці зіткнулися фура DAF та легковий автомобіль Volkswagen Passat. ДТП трапилася на 19 кілометрі шосе. Після зіткнення обидві машини загорілися. Також вогонь охопив вантаж фури. Внаслідок аварії загинули двоє пасажирів легковика та пішохід, який перебігав дорогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися