Невідомі розсилають листи від імені начальника КОВА: подробиці

Начальник КОВА звернувся до поліції

Підприємці в Київській області отримують листи, нібито від імені начальника Київської ОВА Руслана Кравченка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської ОВА.

Начальник КОВА заявив, що це фейкові листи. “До мене в руки потрапив лист, написаний нібито від мого імені одному з підприємців області. Все на “офіційному” бланку Київської обласної державної адміністрації, з печаткою та нібито моїм підписом. Хочу одразу сказати – це фейк!” – повідомив він на своїй сторінці у Facebook. Він оприлюднив фото фейкового листа.


У листі невідомі від імені начальника КОВА просять допомогти підшефній 114 бригаді ТРО необхідним військовим обладнанням. Список чималий: біноклі, старлінки, квадракоптери, автівки, прилади нічного бачення тощо.

Руслан Кравченко зазначив, що автори листа прорахувалися. “Підприємці Київщини знають, що КОДА і я як голова адміністрації такими методами не працюємо і не “вибиваємо” на допомогу військовим”, - повідомив начальник ОВА.

Він зазначив, що аналогічні листи надсилаються не лише від його, а і від імені голів низки районних державних адміністрацій Київщини. 

Очільник області звернувся до поліції з проханням розслідувати факт розсилки фейкових листів від його імені про допомогу військовим. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про схожі ситуації повідомили у Фастівській районній державній (військовій) адміністрації та у Білоцерківській міській територіальній громаді.

Читайте також про нові шахрайські схеми, жертвами яких можуть стати родичі військових.


Читайте также