У Київській області внаслідок ворожої атаки значні пошкодження об'єктів: подробиці

Внаслідок повітряної атаки одна людина у Київській області отримала осколкове поранення

Третю ніч поспіль російські війська атакують Київську область. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Київської ОВА Руслана Кравченка. 

За його словами в ніч на середу, 7 серпня, ворожі війська атакували Київську область БпЛА. Тривога тривала всю ніч – понад 8 годин. На Київщині працювали сили ППО, є збиті ворожі цілі. 

“На жаль, внаслідок падіння уламків збитих цілей одна людина травмована – осколкове поранення ноги. У двох громадах області зафіксовані пошкодження 22 приватних будинків та господарської споруди”, - повідомив начальник Київської ОВА.

За наданою інформацією, внаслідок повітряної атаки у будинках пошкоджені покрівлі дахів, вибиті вікна та двері, посічені фасади. На прибудинкових територіях також пошкоджені паркани.

“Постраждалим буде надана вся необхідна допомога. Оперативні служби продовжують фіксацію наслідків атаки”, - зазначив Руслан Кравченко. 

За даними Повітряних сил ЗС України, у ніч на 7 серпня 2024 року російські окупанти атакували ударними БпЛА типу Shahed із районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ – рф.

Радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та супроводжено 30 ударних безпілотників. У Повітряних силах повідомили, що всі цілі було збито. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ніч на 6 серпня російській війська завдали комбінованого удару. Ракети та дрони летіли на Київ та Київську область. 

У Броварській громаді повідомили про пошкодження, завдані ракетними та дроновими атаками.

Дізнатися детальніше, які об'єкти було пошкоджено у Київській області, читайте за посиланням.


Читайте также