У Києві горіла зупинка громадського транспорту та будинок (ФОТО)

Пожежі сталися у Деснянському та Печерському районах столиці

У Києві вщент згоріла зупинка громадського транспорту через пожежу у кіоску. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Пожежа сталася у Деснянському районі Києва ввечері 7 липня, повідомили у ДСНС. За даними рятувальників, на вулиці Братиславській, 36 біля проїжджої частини дороги горів торгівельний кіоск. Зазначається, що споруда площею два на шість метри не експлуатується.

Внаслідок пожежі на зупинці громадського транспорту пошкоджено склопакет фасаду та внутрішню пластикову обшивку кіоску, інформують у ДСНС Києва. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі поки що невідома.

pictureОкрім того, у Києві сьогодні, 8 липня, гасили пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку. Надзвичайна подія сталася вранці у Печерському районі столиці. На вулиці Лейпцизька, 6 сталося займання у тамбурі до горища. Рятувальники відразу ж приступили до гасіння займання. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав, повідомили у ДСНС. Вогонь пошкодив диван, а через полум’я закопчено стіну та стелю тамбуру. 

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва вдень 6 липня гасили пожежу у школі, а вночі — палав автомобіль. Про пожежу у школі, розташованій на вулиці Миколайчука, 17А рятувальникам повідомила вахтер освітнього закладу. Жінка розповіла, що із підвального приміщення школи йде чорний дим. Пожежники встановили, що займання сталося у гардеробі. Він розташований у підвалі закладу. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві у паркінгу біля багатоповерхівки загорівся автомобіль. Надзвичайна ситуація сталася у Шевченківському районі столиці. В підземному паркінгу біля восьмиповерхового житлового будинку сталося займання автомобіля Mersedes.

Крім того, на бульварі Кольцова у Києві горіла будівля мережі супермаркетів "Сільпо". За даними Головного управління ДСНС України в Києві, надзвичайна подія сталася у Святошинському районі столиці. Горіла прибудова до магазину, а вогонь міг поширитися на супермаркет. Людей евакуювали, а пожежу вдалося швидко загасити.

Джерело: https://kyiv.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися