Під Києвом зіткнулися дві вантажівки: подробиці ДТП (ФОТО)

Рятувальникам довелося деблокувати потерпілого водія

На трасі під Києвом зіткнулися два вантажних автомобілі. ДТП із постраждалими сталася на автошляху Північно-східний об'їзд, повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Київської області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, на автошляху Північно-східний об'їзд зіткнулися два вантажних автомобілі. Під час аварії, яка сталася 7 липня у Бориспільському районі Київської області поблизу селища Дударків, одного з водіїв затиснуло у кабіні автівки.

Потерпілого водія витягли з автівки за допомогою механізованого інструменту. Постраждалого передали працівникам швидкої медичної допомоги та направили до Бориспільської лікарні, поінформували у ДСНС. Причини ДТП поки що невідомі.

Окрім того, сьогодні, 8 липня, у Патрульній поліції Києва поінформували про обмеження руху вантажного транспорту до столиці. В’їзд великовагового автотранспорту вагою понад 24 тони й навантаженням на вісь понад 7 тонн обмежать через спеку. Обмеження діятимуть з 11:00 на всіх під’їздах до Києва. 

Нагадаємо, у Києві на бульварі Академіка Вернадського зіткнулися три автомобілі. Про незвичну ДТП розповіли у Патрульній поліції столиці. За даними правоохоронців, автомобіль Hyundai врізався у Renault, який рухався попереду. Від удару Renault розвернуло. Через це автівка зіткнулася з автомобілем Ford. Після аварії водій Hyundai намагався поїхати з місця ДТП та втрапив у ще одну аварію — в’їхав у паркувальний стовп. Втекти з місця ДТП водію не вдалося.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі столиці знайшли мертвою 18-річну дівчину, яка зникла повідомивши друзям про намір накласти на себе рукиУ Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, який влаштував стрілянину та підпалив квартиру у багатоповерхівці. Внаслідок стрілянини було поранено правоохоронця та цивільну особу. У столиці проводили спецоперацію "Грім". Стрілка затримали спецпризначенці. Потерпілих внаслідок стрілянини госпіталізували.

Читайте також, як на в’їзді в Київ з боку Житомира сталася ДТП за участю автомобіля Mazda, а на вулиці Заболотного сталася аварія за участю вантажівки "Нової пошти" та легкового автомобіля. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися