У Києві вантажівка "Нової пошти" потрапила в ДТП (ВІДЕО)

На місці надзвичайної події знаходяться правоохоронці

У Києві сталася ДТП за участю вантажівки "Нової пошти". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на dtp.kiev.ua.

За даними очевидців, аварія сталася у столиці на вулиці Заболотного. На кадрах відео видно, що в ДТП за участю вантажівки "Нової пошти" пошкоджено легковий автомобіль. Рух транспорту ускладнений. На місці події знаходиться поліція. Обставини ДТП поки що невідомі. Також немає інформації щодо постраждалих.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Києві через ДТП ускладнено рух біля станції метро Деміївська. Аварія трапилась на бульварі Дружби Народів, 35. Через це рух транспорту ускладнено у напрямку станції метро Деміївська, попередили у Патрульній поліції.

Окрім того, одна з аварій з участю двох легковиків сталася сьогодні, 2 липня, на Броварському проспекті. За даними очевидців, у напрямку проїзду до Броварів зіштовхнулися два автомобілі — Mazda та Volkswagen. Внаслідок ДТП автомобіль Volkswagen перекинувся на дах. Ще одна ДТП сталася у столиці на мосту Патона. Інформації про постраждалих та причини ДТП поки що немає. Подробиці цих трьох аварії правоохоронці поки що не повідомили.

Нагадаємо, у Києві через жінку-пішохода автівка вилетіла на зустрічну смугу, де потрапила у ДТП, а вночі 1 липня п’яні молодики громили автомобілі у столиці, а у Дарницькому районі Києва водій білого мікроавтобуса "Мерседес" збив на пішохідному переході дівчину, яка виявилася співробітницею поліції. Чоловік намагався втекти з місця подій, проте був затриманий постраждалою. ДТП сталася на вулиці Ялтинській.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися