Незвична ДТП: три автомобілі зіткнулися у Києві (ВІДЕО)

Подробиці аварії розповіли у Патрульній поліції столиці

У Києві на бульварі Академіка Вернадського зіткнулися три автомобілі. Про незвичну ДТП розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, автомобіль Hyundai врізався у Renault, який рухався попереду. Від удару Renault розвернуло. Через це автівка зіткнулася з автомобілем Ford. Після аварії водій Hyundai намагався поїхати з місця ДТП та втрапив у ще одну аварію — в’їхав у антипаркувальний стовп. Втекти з місця ДТП водію не вдалося.

Водій Hyundai переконував патрульних, що втратив свідомість. Чоловіка перевірили на алкоголь. Він виявився тверезим. Проте ознаки алкогольного сп'яніння, які підтвердилися, помітили в іншого учасника ДТП — водія Renault. Водій зізнався, що вживав алкоголь зранку. За фактом ДТП патрульні склали протоколи за ст. 124 на водія Hyundai та за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні порушення — на водія Renault.

Нагадаємо, у Києві з вікон багатоповерхівок випали дві молоді жінки. Одна з трагічних подій сталася у житловому комплексі "Козацький", розташованому на вулиці Гарматній, 38А. Ще одна надзвичайна подія трапилась у Солом’янському районі столиці — дівчина впала з висоти на вулиці Бориса Гаріна, 51. Обидві жінки загинули. Обставини смертей встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі столиці знайшли мертвою 18-річну дівчину, яка зникла повідомивши друзям про намір накласти на себе рукиУ Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, який влаштував стрілянину та підпалив квартиру у багатоповерхівці. Внаслідок стрілянини було поранено правоохоронця та цивільну особу. У столиці проводили спецоперацію "Грім". Стрілка затримали спецпризначенці. Потерпілих внаслідок стрілянини госпіталізували.

Читайте також, як на в’їзді в Київ з боку Житомира сталася ДТП за участю автомобіля Mazda, а на вулиці Заболотного сталася аварія за участю вантажівки "Нової пошти" та легкового автомобіля. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися