У Києві горіла квартира багатоповерхівки, де були діти (ФОТО)

Надзвичайна подія сталася у центрі столиці

У Києві на Подолі сталася пожежа в одній з квартир багатоповерхівки, де перебували троє дітей. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

У Подільському районі столиці сьогодні, 8 липня, горіла квартира у 16-поверховому житловому будинку. Надзвичайна подія сталася на проспекті Правди, 104. Рятувальників викликала дитина. По прибуттю вони встановили, що на другому поверсі багатоповерхівки горить балкон, а полум’я розповсюджується на кухню.

Під час гасіння пожежі рятувальники евакуювали із сусідніх квартир п’ятеро людей. Вогонь на площі 15 квадратних метрів загасили менш ніж за годину. У ДСНС встановили, що на момент виникнення пожежі у квартирі перебували троє дітей. Старший 12-річний хлопчик викликав рятувальників та вивів двох сестричок дев’яти та десяти років із квартири. Під час пожежі ніхто не постраждав, додали у ДСНС Києва. Причини надзвичайної події встановлює поліція.

Нагадаємо, у Києві вщент згоріла зупинка громадського транспорту через пожежу у кіоску. Окрім того, у Києві сьогодні, 8 липня, гасили пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку. Надзвичайна подія сталася вранці у Печерському районі столиці. На вулиці Лейпцизька, 6 сталося займання у тамбурі до горища. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

У Дніпровському районі Києва вдень 6 липня гасили пожежу у школі, а вночі — палав автомобіль. Про пожежу у школі, розташованій на вулиці Миколайчука, 17А рятувальникам повідомила вахтер освітнього закладу. Жінка розповіла, що із підвального приміщення школи йде чорний дим. Пожежники встановили, що займання сталося у гардеробі. Він розташований у підвалі закладу. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві у паркінгу біля багатоповерхівки загорівся автомобіль. Надзвичайна ситуація сталася у Шевченківському районі столиці. В підземному паркінгу біля восьмиповерхового житлового будинку сталося займання автомобіля Mersedes.

Крім того, на бульварі Кольцова у Києві горіла будівля мережі супермаркетів "Сільпо". Надзвичайна подія сталася у Святошинському районі столиці. Горіла прибудова до магазину, а вогонь міг поширитися на супермаркет. Людей евакуювали, а пожежу вдалося швидко загасити.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися