У роботі станції метро “Святошин” сталися зміни через ворожу атаку: подробиці

У результаті падіння уламків ракети було пошкоджено елементи станції метро “Святошин”

У понеділок, 2 вересня, російській війська завдали масованого ракетного удару. Внаслідок падіння уламків було пошкоджено вихід зі станції метро “Святошин”. Як працює станція та чи є обмеження на вхід та вихід пасажирів, повідомили КП “Київський метрополітен”, інформує портал "Коментарі".

За даними комунального підприємства, станція метро "Святошин" працює у звичайному режимі та забезпечує пасажирські перевезення.

При цьому запровадили певні зміни - тимчасово обмежено вихід № 4 із підземного переходу № 2 (вихід до Берестейського проспекту та залізничної платформи № 3). 

У Київській міській державній адміністрації нагадали, що під час ранкової ракетної атаки на Київ уламками ворожої ракети було пошкоджено скляне накриття тамбура ліфта цієї станції, а також вітражне скло над сходами. 

“Загалом у ніч на 2 вересня на станціях метрополітену укривалися понад 5 300 осіб, із них 686 – діти”, - повідомили у КП “Київський метрополітен”.

Нагадаємо, що сьогодні росія завдала масованого ракетного удару по території України. Понад 20 ракет різних типів було застосовано під час повітряної атаки на Київ. Усі ворожі цілі у повітряному просторі столиці було знищено. У результаті падіння уламків у різних районах Києва виникли пожежі, також зафіксували пошкодження та руйнування об'єктів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 2 вересня у повітряному просторі України радіотехнічні війська виявили та здійснили супровід 58 повітряних цілей. Загалом було зафіксовано 35 ракет різних типів та 23 ударних БпЛА. Скільки засобів ураження вдалося збити, читайте за посиланням.


Читайте также