"Пропозиція, від якої неможливо відмовитися": у Києві на машині залишили відрубану голову (Фото)

У Дніпровському районі столиці на вулиці Каховській стався випадок в стилі першого фільму трилогії "Хрещений батько". Невідомі розгромили машину Toyota і залишили на ній відрубану голову корови. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ оперативний".

Повідомляється, що на вулиці Каховська, 56, невідомі познущалися над автомобілем Toyota RAV4. У машині розбите скло і пробиті колеса. Однак це не викликало здивування перехожих на відміну від справжньої коров'ячої голови, яка лежала на даху.

Швидше за все, в подібному "жесті" від невідомих криється відсилання до фільму Френсіса Форда Копполи "Хрещений батько", в якому головний герой робить своєму противнику "пропозицію, від якої неможливо відмовитися": Джек Вольтц, прокинувшись, бачить в ліжку відрубану голову свого улюбленого коня.

Нагадаємо, що в Шосткинському районі Сумської області поліція затримала 62-річного чоловіка, який вбив і розчленував свою матір, яка приїхала зі столиці.

Згідно з даними слідства, 83-річна загибла жила в Києві і приїжджала до сина в один з селищ Шосткинського району Сумської області. Під час одного з візитів між ними виник конфлікт, який призвів до вбивства жінки. Чоловік хотів приховати злочин, а тому розчленував тіло і закопав частини у себе у дворі і розкидав в лісі. Правоохоронцям вдалося відновити хронологію подій і знайти знаряддя вбивства.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.


Джерело: https://t.me/KyivOperativ


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися