На одному з підприємств Київщини сталася пожежа (ФОТО, ВІДЕО)

Триває ліквідація пожежі в місті Узин

В місті Узин на одному з підприємств сьогодні, 14 липня, вранці сталася пожежа. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, повідомлення про пожежу на території ТОВ "Хутровик", яке розташоване на вулиці Заводська, надійшло о 8:31. На місці пожежі, окрім місцевих, працюють кілька бригад рятувальників з Білої Церкви, Гребінки та Рокітного. На підприємстві горить крівля та частково мансарда офісного й виробничого приміщення. Площа пожежі складає 400 квадратних метри. Локалізувати пожежу вдалося майже о десятій ранку. Інформації про состраждалих немає.

 

Нагадаємо, у Києві на території заводу, який розташований у Подільському районі, сталася пожежа. Завод горів на вулиці Північно-Сирецькій, 3. За цією адресою знаходиться підприємство "Квазар-ІС", яке спеціалізується на виробництві інтегральних мікросхем. Як встановили рятувальники, на території заводу у чотирьохповерховій будівлі на першому поверсі зайнялась комп’ютерна техніка. Відомо, що горіло приміщення, яке знаходиться на реконструкції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві до поліції зателефонував чоловік та повідомив про те, що готується вибух біля будівлі Верховної Ради. Після повідомлення про вибухівку до будівлі державної установи направили наряди поліції та слідчо-оперативну групу. Столичні спецпризначенці за кілька хвилин затримали псевдомінера. Ним виявився 30-річний уродженець Волинської області.

Читайте також, який запобіжний захід обрали у Києво-Святошинському суді столиці підозрюваному у жорстокому вбивстві чоловіка та підпалі багатоквартирного будинку у Білогородці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися