На заводі в Києві сталася пожежа (ФОТО)

Горіло підприємство у Подільському районі столиці

У Києві на території заводу, який розташований у Подільському районі, сталася пожежа. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, завод горів у Києві на вулиці Північно-Сирецькій, 3. За цією адресою знаходиться підприємство "Квазар-ІС", яке спеціалізується на виробництві інтегральних мікросхем.

На місце пожежі викликали рятувальників. Вогнеборці встановили, що на території заводу у чотирьохповерховій будівлі на першому поверсі зайнялась комп’ютерна техніка. Відомо, що горіло приміщення, яке знаходиться на реконструкції.

Пожежу на площі 30 квадратних метрів ліквідували менш ніж за годину. Жертв і постраждалих немає, повідомили у ДСНС Києва.


Нагадаємо, у Києві чергової частини поліції зателефонував чоловік і повідомив про те, що готується вибух біля будівлі Верховної Ради. Після повідомлення про вибухівку до будівлі державної установи направили наряди поліції та слідчо-оперативну групу.

Столичні спецпризначенці за кілька хвилин затримали псевдомінера. Ним виявився 30-річний уродженець Волинської області. У чоловіка вилучили мобільний телефон, який направили на експертизу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що під Києвом у житловому будинку стався вибух, а після нього — пожежа. Внаслідок надзвичайної ситуації постраждало вісім осіб. Крім того, у квартирі на третьому поверсі, звідки й почалася пожежа, виявили тіло чоловіка з численними пораненнями. 

Під час судового процесу, який відбувся у Києво-Святошинському суді столиці, стали відомі нові подробиці та запобіжний захід підозрюваному у жорстокому вбивстві чоловіка й підпалі багатоквартирного будинку у Білогородці.

Читайте також, як на залізничному вокзалі Фастова п’яний чоловік накинувся на правоохоронців. Інцидент стався близько третьої години ночі на Привокзальній площі Фастова.

Чоловік напідпитку зненацька кинувся до поліцейських, з розгону стрибнув на лобове скло службового автомобіля та вдарив по обличчю одного з правоохоронців. Після цього нападник спробував втекти з місця події, проте його затримали. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися