У київському метро поїзд розрізав навпіл 30-річного чоловіка (фото)

У столичному метрополітені молода людина 1991 року народження загинув після падіння під поїзд, які переїхав його навпіл. Трагедія трапилася ввечері 15 липня. Про це повідомляє видання "Сегодня".

Відомо, що на місце падіння чоловіка відразу були викликані рятувальники, проте пізніше їх відправили назад в частину, тому, що потерпілий загинув на місці і їх допомога не знадобилася. На місці подій працювали правоохоронці, які встановили особу загиблого, бо у нього при собі були документи.

Чоловік 1991 року народження переходив колію в невстановленому місці та потрапив під поїзд, який переїхав його. Чоловік від отриманих травм загинув миттєво. Поліція з'ясовує обставини потрапляння загиблого на шляху метрополітену, оскільки територія, де сталася трагедія, огороджена парканом.

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці неподалік від Оболонської набережній сталася трагедія на воді - в затоці Оболонь на річці Дніпро потонула людина. У середу, 14 липня, на лінію рятувальників надійшло повідомлення про те, що ввечері в річці Дніпро потонув чоловік, на місце подій відправилися водолази з аварійним спорядженням. Після обстеження акваторії річки рятувальники виявили тіло утопленика, яке знаходилося у 20 метрах від берега на глибині 6 метрів.

За допомогою спеціального спорядження тіло людини було доставлено на берег, їм виявився чоловік 1988 року народження. Причини і обставини трагедії встановлять правоохоронці.

Раніше "Коментарі" повідомляли в будівництві нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера  до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


мда

16 липня 2021, 09:55

автор даже не смог нормально перевести или прочитать перед публикацией, браво, журналистика сегодня - днище

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися