У Києві сталася ДТП за участі легковика та вантажівки (ФОТО, ВІДЕО)

У Солом‘янському районі столиці сталася серйозна аварія

У Солом‘янському районі Києва за участю вантажівки MAN та легкового автомобіля Skoda сталася ДТП з постраждалими. Про це повідомили очевидці аварії у столичних пабліках "Київ оперативний" та dtp.kiev.ua, передають "Коментарі".

За даними очевидців, легковик та вантажівка зіткнулися на вулиці Солом‘янській. Внаслідок ДТП в легковому автомобілі був затиснутий водій. Його визволяли рятувальники. На місці аварії працювали лікарі швидкої та поліцейські.

Через аварію у столиці було ускладнено рух транспорту по вулиці Солом‘янській. Зокрема, затримувався рух тролейбусів №3 та №40 в напрямку станції метро "Палац спорту", повідомили у "Київпастрансі". Комунальникам довелося направляти тролейбуси в об’їзд через Південний вокзал. Наразі рух тролейбусів №3 та №40 відновили за власною схемою.

За даними Головного управління ДСНС України у Києві, ДТП сталася 17 липня о 14:24 на вулиці Солом'янська, 5. Внаслідок зіткнення легкового автомобіля Skoda Oktavia та вантажівки MAN водія легкового автомобіля було затиснуто між сидінням та панеллю приладів. Рятувальники деблокували чоловіка та передали його медикам.

Окрім того, аби попередити займання палива, яке було розлито на проїжджій частині, рятувальники провели змивальні роботи. Інформації щодо інших постраждалих у ДТП поки що немає. Причини та обставини аварії встановлюватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, у Києві заарештували винуватця смертельної ДТП, яка сталася вночі 17 липня у Дніпровському районі столиці. Водій автомобіля Ford Fusion перебував у стані алкогольного сп’яніння. П’яний чоловік за кермом рухався із перевищенням швидкості. На заокругленні проїзної частини він не зреагував та спочатку врізався у бордюр, а потім — у дерево. Після цього некерований автомобіль відлетів на проїзну частину. Внаслідок ДТП важкі травми отримала 20-річна жінка — пасажир автомобіля. Дівчину у важкому стані доставили до лікарні, проте врятувати її лікарям не вдалося. Вона померла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Яготині сталася смертельна ДТП. 41-річний водій автомобіля Opel Ascona рухався дорогою міста. На трасі він не впорався з керуванням, збив жінку-пішохода та влетів у колонку автозаправної станції. Внаслідок аварії постраждала 62-річна місцева мешканка. Жінка отримала травми, від яких померла у Бориспільській лікарні. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися