Смертельна ДТП на Березняках: у прокуратурі розповіли подробиці

У Дніпровському районі столиці через аварію загинула молода жінка

У Києві заарештували винуватця смертельної ДТП, яка сталася вночі 17 липня у Дніпровському районі столиці. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

За даними прокуратури, водія іномарки, який в ніч на 17 липня, вчинив смертельну аварію на вулиці Березняківській, заарештовано на два місяці. Слідство встановило, що водій автомобіля Ford Fusion перебував у стані алкогольного сп’яніння. Тест драгера показав 1,67 проміле алкоголю в крові. П’яний чоловік за кермом рухався із перевищенням швидкості. На заокругленні проїзної частини він не зреагував та спочатку врізався у бордюр, а потім — у дерево. Після цього некерований автомобіль відлетів на проїзну частину.

Внаслідок ДТП важкі травми отримала 20-річна жінка — пасажир автомобіля. Дівчину у важкому стані доставили до лікарні, проте врятувати її лікарям не вдалося. Вона померла. Водія затримали. 43-річному чоловіку оголосили підозру за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йому загрожує від п’яти до десяти років тюрми з позбавленням права керування транспортом на такий самий строк.

Нагадаємо, на трасі "Київ – Харків — Довжанський" сталась ДТП за участі вантажівки. Аварія сталася на 27 кілометрі автобану "Київ — Бориспіль" поблизу села Щасливе. У Бориспільському районі на дорозі перевернулася вантажівка. Водія ушпиталено, рух на трасі було ускладнено через перекриття двох смуг в напрямку Борисполя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Яготині сталася смертельна ДТП. 41-річний водій автомобіля Opel Ascona рухався дорогою міста. На трасі він не впорався з керуванням, збив жінку-пішохода та влетів у колонку автозаправної станції. Внаслідок аварії постраждала 62-річна місцева мешканка. Жінка отримала травми, від яких померла у Бориспільській лікарні.

У Святошинському районі Києва у ДТП за участю автомобілів Honda, DAF та мотоциклу Suzuki загинула жінка. Її тіло було заблоковано під автомобілем Honda. Аварія сталася на вулиці Бударіна.

Читайте також, чому на Київщині дівчина-підліток, намагаючись покінчити життя самогубством, облила себе бензином та підпалила.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися