У Києві жінка-водій врізалася в будівлю ТРЦ, а потім - у парковку (ФОТО)

Про ДТП в столиці розповіли очевидці

У Києві жінка-водій врізалася в будівлю торгово-розважального комплексу, а потім - у паркувальну будку. Про це повідомляють у столичному пабліку dtp.kiev.ua, передають "Коментарі".

За даними очевидців, жінка на автомобілі Кіа розгубилася. Спочатку вона на своїй машині врізалася в будівлю торгового центру, а потім здала назад. У результаті цього руху її автомобіль протаранив будку паркувальника, яка впала на автомобіль Volkswagen, що виїжджав із ТРЦ.

Зазначається, що припинила спроби виїхати жінка тільки після кількох ударів. За попередніми даними, ніхто в результаті ДТП не постраждав.

Нагадаємо, на трасі "Київ - Харків - Довжанський" сталася ДТП за участю вантажівки. Аварія сталася на 27 кілометрі автобану "Київ - Бориспіль" поблизу села Щасливе. У Бориспільському районі на дорозі перекинулася вантажівка. Водія госпіталізували, рух на трасі було ускладнено через перекриття двох смуг у напрямку Борисполя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Яготині сталася смертельна ДТП. 41-річний водій автомобіля Opel Ascona рухався по дорозі міста. На трасі він не впорався з керуванням, збив жінку-пішохода і влетів у колонку автозаправної станції. В результаті аварії постраждала 62-річна місцева жителька. Жінка отримала травми, від яких померла в Бориспільській лікарні.

Читайте також про смертельну ДТП у Києві, яка сталася 17 липня з участю бензовоза і мотоцикла. За даними очевидців, у столиці біля станції метро "Бориспільська" мотоцикліст потрапив під вантажівку. Від отриманих травм він помер.

Ще на кількох трасах з Києва в напрямку Одеси, Житомира та Ковеля відбулися ДТП з постраждалими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин.

18 липня 2021, 14:26

Колхозные дегенераты.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися