Рани і байдужість адміністрації: у Києві в ТРЦ скляна вітрина впала на дитину (Фото)

У столичному ТРЦ "Ретровілль" на проспекті Правди трапилася надзвичайна подія - на дитину впала скляна вітрина, через що вона отримала колото-різані рани ноги й тріщину в кістці. Про це повідомили в Telegram-каналі "Kievmap".

Повідомляється, що після інциденту адміністрація ТРЦ не стала допомагати потерпілому хлопчикові й ігнорувала подію. Матір дитини заявила, що медсестра торгового центру не надала першу допомогу її синові до приїзду швидкої допомоги.

Жінка викликала правоохоронців для фіксування події, проте навіть після приїзду поліції адміністрація ТРЦ не вийшла до батьків потерпілого хлопчика. Охоронець ТРЦ нарікав на зайнятість представників адміністрації.

Нагадаємо, що недавно в Дніпровському районі столиці на вулиці Каховській стався випадок в стилі першого фільму трилогії "Хрещений батько". Невідомі розгромили машину Toyota і залишили на ній відрубану голову корови.

Повідомляється, що на вулиці Каховська, 56 невідомі побили скло і пробили колеса в автомобілі Toyota RAV4. Однак це не викликало здивування перехожих, на відміну від справжньої коров'ячої голови, яка лежала на даху.

Швидше за все, в подібному "жесті" від невідомих криється відсилання до фільму Френсіса Форда Копполи "Хрещений батько". У ньому головний герой робить своєму противнику "пропозицію, від якої неможливо відмовитися": Джек Вольтц, прокинувшись, бачить у ліжку відрубану голову свого улюбленого коня. 

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.


Джерело: https://t.me/kievmap


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися