У Києві на Європейській площі руйнується підземний перехід (Фото/Відео)

У центрі української столиці на Європейській площі почав руйнуватися один з підземних переходів. Там обсипається плитка прямо зі стелі. Про це повідомили на сторінці "Київ оперативний" в Facebook.

Жителям Києва радять обережніше проходити даний підземний перехід, так як існує ризик отримати серйозну травму. На відео можна помітити, що зі стелі в переході падає плитка, а біля сходинок лежать дрібні частини вже впала розбитою плитки. Про постраждалих інформації немає.

 

Нагадаємо, що раніше в Оболонському районі столиці обвалилася стеля в одному з підземних переходів на Героїв Дніпра. Інцидент стався вранці 12 липня. На щастя, ніхто не постраждав, оскільки в переході не було людей. Про це повідомили в співтоваристві "Київ оперативний".

Повідомляється, що стеля в переході на Героїв Дніпра впав близько шостої ранку, а саме обвалився його шматок. Через ранній час доби в переході не було людей, тому під час події ніхто не постраждав. У коментарях до посту кияни відзначають, що інші переходи столиці знаходяться не в кращому стані.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ірина Петрова

23 липня 2021, 10:31

Перехід під проспектом Перемоги біля метро "Шулявська" давно руйнується. Людям на голови летять фрагменти стелі, але міській владі байдуже.

Михаил

23 липня 2021, 10:22

ЭВРОП-П-ПА !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися