У Києві врятували неадекватного чоловіка, який вистрибнув з вікна (ВІДЕО)

Потерпілого врятувало ще й те, що він впав на технічний дах будівлі

У Києві сьогодні, 23 липня, вночі рятували чоловіка, який вистрибнув з вікна квартири на п’ятому поверсі та впав на технічний дах на третьому поверсі. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

Інцидент стався у Києві о пів на третю годину ночі на вулиці Заболотного, 92. Чоловік вистрибнув з вікна квартири на п’ятому поверсі та впав на технічний дах на третьому поверсі. Рятувальники за допомогою драбини дісталися до місця падіння чоловіка. Через те, що він впав на технічний дах, чоловік залишився живим, був у свідомості, проте кричав, поводив себе неадекватно та чинив супротив.

Щоб дістати постраждалого, рятувальники вирішили використати автоколінчатий підіймач. Постраждалий всіма силами намагався перешкоджати рятувальній операції. Лише на світанку його вдалося спустити донизу та передати медикам. За словами матері постраждалого, останні тижні її син зловживав наркотиками та алкоголем та поводився неадекватно. Наразі врятованими чоловіком займаються правоохоронці.


Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва чоловік напав з ножем і намагався вбити жінку і її дочку. На вулиці Курнатовського знайшли двох жінок з ножовими пораненнями. На місце прибули патрульні, слідчі та лікарі. Заявник почув крики й побачив, як із сусідньої квартири вибіг невідомий чоловік, після чого вирішив зайти до сусідів і перевірити ситуацію. З'ясувалося, що чоловік прийшов в гості до своїх знайомих. Під час спілкування між ними виник конфлікт, в ході якого він завдав удар ножем молодшій жінці. Мати намагалася захистити доньку, однак у відповідь також отримала удар. Потерпілих госпіталізували в лікарню. Менш ніж через годину нападник був знайдений, ним виявився місцевий житель, який вже був судимий за розбій. 

А на Київщині судитимуть учасників розбійної банди, які викрали рідкісний блакитний діамант вартістю понад 300 тисяч доларів. Для вчинення розбійних нападів на території Київської області змовилися п’ятеро чоловіків. На початку січня вони викрали на території Обухівського району рідкісний блакитний діамант. Чотирьох учасників угруповання спільно з правоохоронцями зі Львова затримали у квітні працівники карного розшуку та слідчі поліції Київщини. Ще одного чоловіка оголосили у розшук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співробітники Служби безпеки України викрили групу осіб, відповідальних за замовне нанесення травм заступнику голови Агентства з розшуку та менеджменту активів ("АРМА") Володимиру Павленку, на якого напали у Києві на початку червня цього року. Як встановило слідство, до нападу причетні троє осіб, з яких двоє — вихідці з кримінальних кіл.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися