У Києві на Трухановому острові загинув молодий чоловік (Фото)

У Києві на Трухановому острові з води Дніпра дістали тіло молодого чоловіка, який загинув під час купання, відпочиваючи в компанії друзів. Про це повідомили у Telegram-каналі "Київ оперативний".

Повідомляється, що його намагалися реанімувати після того, як дістали його з Дніпра, однак безуспішно. За словами свідків трагедії, загиблий відпочивав у компанії друзів, які перебували поруч і зловживали алкогольними напоями.

Будьте обережні під час відпочинку на воді і не купайтеся в нетверезому стані.

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці неподалік від Оболонської набережної сталася трагедія на воді - в затоці Оболоні на річці Дніпро потонула людина. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що в середу, 14 липня, на лінію рятувальників надійшло повідомлення про те, що ввечері в річці Дніпро потонула людина. На місце пригоди вирушили водолази з аварійним спорядженням. Після обстеження акваторії річки вони виявили тіло потопельника, яке знаходилося за 20 метрів від берега на глибині 6 метрів.

За допомогою спеціального спорядження тіло людини було доставлено на берег. Ним виявився чоловік 1988 року народження. Причини і обставини трагедії встановлять правоохоронці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.


Джерело: https://t.me/KyivOperativ


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися