У Києві в річці Либідь виявили закривавлений труп (Фото/Відео)

У Солом'янському районі української столиці в річці Либідь виявили закривавлений труп невідомого чоловіка, який пролежав у воді більше доби. Про це з місця події повідомляє видання "Новини Live".

Повідомляється, що тіло знайшли в річці Либідь недалеко від станції швидкісного трамвая "Політехнічна". Загиблим виявився чоловік віком 45-50 років, його обличчя було в крові. На місці працювали патрульні поліцейські, слідчі і рятувальники.

Одна з версій загибелі чоловіка - нещасний випадок, оскільки він міг спускатися в гущавину і підсковзнутися. Обставини і причини трагедії з'ясовуватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, нещодавно в Оболонському районі столиці неподалік від Оболонської набережної сталася трагедія на воді - в затоці Оболонь на річці Дніпро потонула людина. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що в середу, 14 липня, на лінію рятувальників надійшло повідомлення про те, що ввечері в річці Дніпро потонула людина. На місце пригоди вирушили водолази з аварійним спорядженням. Після обстеження акваторії річки рятувальники виявили тіло потопельника, яке знаходилося в 20 метрах від берега на глибині 6 метрів.

За допомогою спеціального спорядження тіло людини було доставлено на берег. Ним виявився чоловік 1988 року народження. Причини і обставини трагедії встановлять правоохоронці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися