Поїзд Київ-Херсон загорівся під час руху: подробиці (Фото)

У Миколаївській області сталася надзвичайна подія на залізниці. Поїзд Київ-Херсон загорівся прямо під час руху, вагони довелося відчіплювати для гасіння пожежі. Про це повідомили в прес-службі Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Миколаївській області.

Повідомляється, що 28 липня о 21:25 рятувальники отримали повідомлення про те, що поїзд Інтерсіті 767 сполученням Київ-Херсон загорівся поблизу Миколаєва. На місце подій направили два відділення вогнеборців, які встановили загоряння заднього відсіку тягового тепловоза. Дев'ять вагонів, в яких знаходилося 71 чоловік були відчеплені від тепловоза. Пожежа була локалізована і ліквідована, жертв і постраждалих немає. Поїзд відправили на станцію в Миколаїв. а після формування на кінцеву станцію в Херсон.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запускає нові модернізовані пасажирські вагони на поїзді маршруту між столицею і Запоріжжям. Черговий поїзд уже вирушив у подорож. Поїзд з складі семи вагонів, які нещодавно пройшли капітальний ремонт, курсуватиме на маршруті Київ-Запоріжжя. Нові вагони відремонтували на власних потужностях компанії. Вони обладнані системами відеоспостереження, кондиціонерами, регулювальниками температури окремо в кожному купе, кнопкою виклику провідника і індикатором зайнятості туалету, а також інформаційними моніторами усередині купе, які показують температуру, швидкість поїзда, дату, час та інше.

У кожному купе можна знайти дві розетки з USB-портами, крім цього, були встановлені вакуумні туалети з великим дзеркалом і оновленій системі подачі води. Вартість модернізації одного такого вагона становить 16 мільйонів гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися