У Києві вантажівка комунальників пішла під землю (Відео)

У Деснянському районі української столиці на Лісовому масиві вантажний автомобіль комунальних служб буквально пішов під землю через провал асфальту. Про це повідомили в Telegram-каналі "Київ оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 29 липня, на вулиці Шолом-Алейхема на житловому масиві Лісовий. Під час проведення ремонтних робіт вантажівка провалилася під землю, його довелося витягувати автомобільним краном. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що недавно в центрі української столиці на вулиці Дегтярівська, 26 легковий автомобіль почав провалюватися під асфальт у житловому дворі. Машина почала просідати в яму перед переднім колесом.

Відомо, що легковий автомобіль Ford просів в яму під переднім колесом. Повідомляється, що всередині провалу виявилася холодна вода. Автомобіль не вдалося евакуювати, оскільки господар не відповідав на дзвінки. У комунальних службах Шевченківського району повідомили про те, що питання вирішується.

Також в Оболонському районі Києва обвалилася стеля в одному з підземних переходів на Героїв Дніпра. Інцидент стався вранці 12 липня. На щастя, ніхто не постраждав, оскільки в переході не було людей.

Повідомляється, що стеля в переході на Героїв Дніпра впала близько шостої ранку, а саме обвалився її шматок. Через ранній часу доби в переході не було людей, тому під час події ніхто не постраждав. У коментарях до посту кияни зазначають, що інші переходи столиці знаходяться не в кращому стані.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Джерело: https://t.me/KyivOperativ


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися