Був на глибині сім метрів: у Києві на Осокорках з озера витягли труп чоловіка (Фото)

У Дарницькому районі столиці на житловому масиві Осокорки з озера дістали труп потонулого чоловіка, який знаходився на глибині семи метрів. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що ввечері 28 липня рятувальники отримали повідомлення про те, що в озері Мартишев на Осокорках знаходиться тіло людини. На місце прибули водолази, які дістали утопленика, що знаходився на глибині семи метрів і в 15 метрах від берега.

Труп передали слідчо-оперативнїй групі, причини та обставини трагедії з'ясовуватимуть правоохоронні органи.

Нагадаємо, що в селищі Кожухівка Васильківського району Київської області чоловік задушив власну дружину посеред ночі через її відмови готувати їсти. Подружжя прожило разом 16 років.

Повідомляється, що пара жила разом без дітей, а після скоєного вбивства 34-річний чоловік спокійно пішов спати. Пообіді він заявив родичам дружини, що вона померла вночі, проте пізніше, під тиском доказів, чоловік зізнався, що голими руками задушив дружину за відмову готувати їсти.

У поліції заявили, що між парою виник конфлікт, в результаті якого жінка пішла спати в одну кімнату, а чоловік - в іншу, проте вночі він встав і почав просити дружину приготувати поїсти, на що отримав відмову. Чоловік почав душити дружину, закривати руками ніс і рот, що призвело до смерті.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Джерело: https://kyiv.dsns.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися