Через пожежу у гуртожитку у Києві евакуювали людей

Подробиці надзвичайної ситуації розповіли рятувальники

У Києві через пожежу у гуртожитку евакуювали людей. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася сьогодні, 31 липня, вранці. Пожежникам повідомили, що у Солом'янському районі столиці з вікна гуртожитку йде дим. Горіла будівля на вулиці Борщагівській, 14-Б.

На місці події рятувальники з’ясували, що пожежа виникла на площі 20 квадратних метрів на п’ятому поверсі 12-поверхового гуртожитку в одній із кімнат. Під час гасіння пожежі з будівлі евакуювали 15 людей. Менш ніж за годину вогонь вдалося загасити. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збитки з’ясовують, додали у ДСНС Києва.

Ще одна пожежа сталася у столиці сьогодні, 31 липня, вночі. У Дарницькому районі Києва горіла квартира на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа виникла на кухні у будинку на вулиці Привокзальній, 12. Через пожежу рятувальникам довелося евакуювати людей з верхніх поверхів. Вогонь на площі 10 квадратних метри загасили швидко. Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, у Києві власник однієї з квартир навмисно підпалив своє житло у багатоповерхівці. Пожежа сталася у Голосіївському районі столиці. На вулиці Саперно-Слобідській, 22 горів 22-поверховий житловий будинок. Квартири були задимлені. На місці події рятувальники з’ясували, що дим йде через вентиляційну шаху з однієї з квартир. Осередок пожежі знайшли в одній з квартир на дев’ятому поверсі. Пожежники зламали двері та виявили три осередки вогню на загальній площі в десять квадратних метрів. Рятувальники припускають, що власник квартири умисно підпалив особисті речі та покинув житло. Загасити пожежу вдалося за кілька годин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі української столиці внаслідок вибуху на території психіатричної лікарні загинув 21-річний хлопець. На місці працювали слідчо-оперативні групи районного та Головного управління столичної поліції, вибухотехніки, кінологи та лікарі. Згідно з попереднім висновком, це було самогубство. Надзвичайна подія сталася вночі 29 липня в недобудованому будинку на території парку "Кирилівський Гай".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися