Під Києвом у ДТП загинули чоловік та дитина (ФОТО)

Поліція встановлює обставини смертельної аварії

У Київській області у ДТП загинули 60-річний чоловік та десятирічна дитина. Про це повідомляє поліція регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, смертельна ДТП сталася під Києвом 30 липня. Автомобіль Opel на виїзді з села Демидів у напрямку селища Димер збив двох пішоходів поблизу зупинки громадського транспорту. Потім автомобіль відкинуло на зустрічну смугу руху. Там іномарка зіткнулася з вантажним автомобілем. Внаслідок ДТП загинули 10 річний хлопець та 60-річний чоловік. Обидві жертви аварії мешкали у селі Катюжанка.

Обставини ДТП з’ясовують слідчі Головного управління Нацполіції в Київській області. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, під Києвом бориспільські патрульні затримали водія вантажівки, який може бути причетний до ДТП із загиблим. На узбіччі автомобільної дороги "Київ — Харків" патрульні знайшли тіло загиблого чоловіка. Навколо померлого інспектори поліції помітили уламки від вантажного транспорту. З місця ДТП водій поїхав. Водія, який може бути причетний до смертельної ДТП, затримали. Правоохоронці зупинили вантажівку Volvo, за кермом якого був 55-річний чоловік. Транспорт мав ознаки, характерні для ДТП.

Ще одна аварія сталася на трасі "Київ — Чернігів" зіткнулися пасажирська маршрутка та вантажний автомобіль. За даними правоохоронців, ДТП з постраждалими сталася на 54 кілометрі автодороги "Київ — Чернігів" 30 липня. У селі Семиполки зіткнулися пасажирський мікроавтобус і фура. У поліції зазначили, що є потерпілі, проте скільки людей постраждали у ДТП, не уточнили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Полтавській області сталася аварія за участю поїзда та вантажного трейлера. Через це поїзди прямували до Києва з затримкою. ДТП сталася сьогодні, 30 липня, близько третьої ночі. На регульованому переїзді біля станції Решетилівка зіткнулися потяг і вантажний автомобіль. В аварії постраждала чергова по залізничному переїзду. Окрім того, після зіткнення вантажного потягу та вантажного автомобіля "MAN", який перевозив комбайн, виникла пожежа. Загорівся комбайн та один із вагонів поїзду. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися