На трасі під Києвом зіткнулися автобус та вантажівка (ФОТО)

Подробиці ДТП розповіли правоохоронці

У Фастівському районі Київської області на трасі "Київ — Одеса" сталася ДТП з постраждалими. Про це повідомили у Патрульній поліції регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася сьогодні, 2 серпня, близько шостої вечора. На 16 км автодороги "Київ — Одеса" на зупинці громадського транспорту "Чабани-2" пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок ДТП є постраждалі, проте про їх кількість та стан у поліції не повідомляють.

У Патрульній поліції Київської області уточнили, що за попередньою інформацією, водій вантажівки зупинився, а водій автобуса, який рухався за ним, не відреагував на зміну дорожньої обстановки та зіткнувся з вантажним автомобілем. Патрульні також попередили водіїв, що через ДТП на трасі одеського напрямку можливе ускладнення руху у напрямку Києва. На місці аварії працюють слідчі та медики.

Окрім того, під Києвом затримали водія вантажівки, який може бути причетний до ДТП із загиблим. На узбіччі автомобільної дороги "Київ — Харків" патрульні знайшли тіло загиблого чоловіка. Навколо померлого інспектори поліції помітили уламки від вантажного транспорту. З місця ДТП водій поїхав. Водія, який може бути причетний до смертельної ДТП, затримали. Правоохоронці зупинили вантажівку Volvo, за кермом якого був 55-річний чоловік. Транспорт мав ознаки, характерні для ДТП.

Ще одна аварія сталася на трасі "Київ — Чернігів" зіткнулися пасажирська маршрутка та вантажний автомобіль. За даними правоохоронців, ДТП з постраждалими сталася на 54 кілометрі автодороги "Київ — Чернігів". У селі Семиполки зіткнулися пасажирський мікроавтобус і фура. У поліції зазначили, що є потерпілі, проте скільки людей постраждали у ДТП, не уточнили.

Нагадаємо, у Києві затримали водія таксі, який поранив ножем пасажира та втік з місця події. Пасажир таксі отримав поранення на вулиці Грушевського. Поліцейські з'ясували, що водій автомобіля КІА вдарив ножем у живіт пасажира таксі. Пораненого госпіталізували. Щоб затримати водія таксі у столиці ввели план "Перехват". Патрульні з’ясували, що автомобіль таксі поїхав у Солом'янський район. Водія КІА зупинили та затримали поблизу Вокзальної площі столиці. У салоні автомобіля знайшли ніж з плямами крові.

Правоохоронцям також вдалося встановити особу і зловити злочинця, який під Києвом завдав ножові поранення водієві таксі та зник з місця події. Ним виявився 19-річний житель селища Березна, що в Житомирській області. Як з'ясувалося, в ту ніч між затриманим і водієм таксі стався конфлікт, під час якого хлопець дістав ніж і завдав кілька ударів в область шиї та голови свого опонента. Усвідомивши, що сталося, нападник кинувся бігти з місця події, залишивши таксиста лежати на землі в калюжі крові.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися