У Києві знайшли повішеним білоруського опозиціонера Шишова

У Святошинському районі української столиці виявили повішеним білоруського громадського діяча Віталія Шишова, який пропав напередодні. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Відомо, що тіло Шишова знайшли повішеним у парку неподалік від його місця проживання. Телефон і особисті речі забрали з місця подій. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство і буде перевіряти всі версії, в тому числі і версію вбивства, яке маскують під суїцид.

Повна картина буде встановлена після допиту свідків, аналізу записів з камер спостереження і проведення всіх необхідних експертиз. У поліції попросили всіх знайомих загиблого надати інформацію про останні тижні його життя і психоемоційному стані, погроз і так далі. Звертатися можна за телефонами - 098 734 06 46 та 097 963 44 74.

Довідка: Віталій Шишов був главою "Білоруського дому в Україні", який займався питаннями політичних біженців з Білорусі. Організація займалася пошуком житла, роботи і послугами юристів для біженців.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


саша

3 серпня 2021, 11:15

А что там друг клоуна гАспАдин бакЛанов Чем он занят Второй год компромат на порошенко ищет

Константин

3 серпня 2021, 11:00

Как пить дать "бацькины" засланные казачки лютуют...

Инна

3 серпня 2021, 10:05

Уроды поганные!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися