Під Києвом поліцейські зупинили авто з незвичайними номерами (ФОТО)

За невідповідність вимогам стандарту номерних знаків місцевий житель отримав від патрульних постанову

У селі Чайки під Києвом співробітники поліції зупинили автомобіль через номерний знак, який привернув їхню увагу. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Київської області на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Так, на вулиці Печерської патрульні помітили автомобіль Chevrolet Lacetti, номерні знаки якого намальовані від руки. Зупинивши машину правоохоронці встановили, що 30-річний власник авто дійсно намалював номера маркером на білому аркуші картону. За невідповідність вимогам стандарту номерних знаків місцевий житель отримав від патрульних постанову.

picture

У пресслужбі не повідомляється, чи пояснив водій походження цього номерного знака або ж ні. У коментарях під постом поліціянтів у Facebook припустили, що чоловік міг втратити свої номери та таким чином вийти з ситуації.

У поліції нагадують, що строго заборонено водити автомобіль, номерний знак якого не відповідає вимогам стандартів, закритий стороннім об'єктом, розташований в невстановленому для цього місці, перевернутим або ж зовсім відсутнім.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в прокуратурі Київської області розповіли, яке покарання загрожує 19-річну хлопцеві, який порізав ножем таксиста біля міста Вишневе. Також правоохоронці розповіли деякі нові деталі справи. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в селі під Києвом на очах у швидкій допомозі сталося вбивство людини. Медики приїхали на зовсім інший виклик, але стали свідками страшної події. Детальніше в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися