У Київській області хлопець намагався зняти кота з дерева і сам застряг на ньому (ФОТО)

Спуститися вниз хлопцю допомогли рятувальники

У місті Ірпінь, що в Київській області, довелося викликати рятувальників 20-річному хлопцю, який видерся на дерево, щоб зняти кота з гілки, але сам спуститися вниз не зміг. Про це інформує пресслужба Державної служби надзвичайних ситуацій у Київській області.

Приблизно об 11 годині вечора на лінію "101" надійшло повідомлення від місцевих жителів, які повідомили про те, що на вулиці Полтавській на дереві сидить хлопець і не може самостійно спуститися на землю. Ті, хто телефонував відзначили, що молода людина звільнила з "пастки" тварину, але сама і виявилася в тій же пастці і їй терміново потрібна допомога.

picture

На вказану адресу виїхали рятувальники, і за допомогою автодрабини допомогли котячому рятівникові злізти з дерева. Щоб врятувати місцевого жителя, знадобилося п'ять осіб особового складу та дві одиниці техніки. На щастя, з хлопцем нічого не сталося і тварина також було врятовано.

Рятувальники поділилися фотографіями з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в озері на Оболоні живуть "водяні скорпіони". У нашому матеріалі ви зможете дізнатися, чим небезпечні ці водні мешканці.

Також видання повідомляло про те, що в Київському зоопарку показали своїх тигрів. Крім того, працівники зоопарку розповіли про характер тварин і їх звички. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися