У Києві згорів цех із виробництва рекламної продукції (ФОТО, ВІДЕО)

Пожежа сталася у Солом'янському районі столиці

У Солом'янському районі Києва в складській будівлі, де також виробляли рекламну продукцію, сталася масштабна пожежа. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа у складській будівлі сталася 3 серпня о 20:23. Горіло одноповерхове приміщення на вулиці Олекси Тихого, 96. Пожежники встановили, що загоряння виникло в цеху з виробництва рекламної продукції. У цій будівлі також зберігалися дерев'яні та пластикові вироби. Гасили пожежу на площі 200 квадратних метрів понад годину. Над приборканням вогню працювали десятки рятувальників. Жертв і постраждалих немає.

Наприкінці липня у Голосіївському районі Києва після пожежі на складі на Пирогівському шляху згоріло ще одне складське приміщення на вулиці Деревообробній, 5. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 500 квадратних метрів. На складі розміром 20 на 25 метрів частково впав дах. Раніше в результаті пожежі повністю вигорів продуктовий склад на Пирогівському шляху, 154. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 1200 квадратних метрів.

Нагадаємо, в Києві на території парку "Муромець", розташованого в Деснянському районі, вранці сталася пожежа. Горів банний комплекс. Пожежа виникла в одноповерховій будівлі розміром 8х5 метрів. Гасити вогонь було складно. На ліквідацію пожежі на площі 40 квадратних метрів рятувальникам знадобилося майже дві години. За цей час споруда повністю вигоріла.

Крім того, у центрі Києва у житловому будинку горіло приміщення пошти. Пожежа сталася на вулиці Руставелі, 31-А у чотириповерховому житловому будинку на першому поверсі. У роздягальні загорілися особисті речі та побутове приладдя. Внаслідок пожежі у приміщенні пошти пошкоджені вхідні двері та особисті речі, закопчені стіни та стеля. Жертв і постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві біля станції метро "Святошин" вщент згорів легковий автомобіль. Пожежа сталася у Святошинському районі столиці на проспекті Палладіна, 15. На узбіччі проїжджої частини дороги горів припаркований автомобіль Opel. До приїзду пожежників вогонь намагалися загасити небайдужі свідки НП та власник автівки. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися