На Куренівці палають складські приміщення (ФОТО, ВІДЕО)

Вогонь намагаються загасити вже не одну годину

В Оболонському районі Києва сталася масштабна пожежа на території складської будівлі. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася сьогодні, 4 серпня, о 12:43. На вулиці Куренівська, 21 горить одноповерхова недіюча складська будівля розміром 45х12 метри. Пожежу на площі 1200 квадратних метри намагаються загасити 85 рятувальників. Ліквідація пожежі ускладнюється відсутністю поблизу протипожежних гідрантів, зазначили у ДСНС Києва. Найближчий гідрант знаходиться на відстані 400 м від місця пожежі. Рятувальники вимушені витрачати час на прокладання магістральних ліній та пошуку вододжерел. Крім того, до місця пожежі постійно підвозять воду.

Нещодавно у Солом'янському районі Києва у складській будівлі, де також виробляли рекламну продукцію, сталася масштабна пожежа

Наприкінці липня у Голосіївському районі Києва після пожежі на складі на Пирогівському шляху згоріло ще одне складське приміщення на вулиці Деревообробній, 5. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 500 квадратних метрів. На складі розміром 20 на 25 метрів частково обрушився дах. Раніше в результаті пожежі повністю вигорів продуктовий склад на Пирогівському шляху, 154. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 1200 квадратних метрів.

Нагадаємо, в Києві на території парку "Муромець", розташованого в Деснянському районі, вранці сталася пожежа. Горів банний комплекс. Пожежа виникла в одноповерховій будівлі розміром 8х5 метрів. Гасити вогонь було складно. На ліквідацію пожежі на площі 40 квадратних метрів рятувальникам знадобилося майже дві години. За цей час споруда повністю вигоріла.

Крім того, у центрі Києва у житловому будинку горіло приміщення пошти. Пожежа сталася на вулиці Руставелі, 31-А у чотирьохповерховому житловому будинку на першому поверсі. У роздягальні загорілися особисті речі та побутове приладдя. Внаслідок пожежі у приміщенні пошти пошкоджені вхідні двері та особисті речі, закопчені стіни та стеля. Жертв та постраждалих немає.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що у Києві біля станції метро "Святошин" вщент згорів легковий автомобіль



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися