У Києві почав обвалюватися міст на Осокорках: подробиці (Фото)

У Дарницькому районі столиці біля станції метрополітену "Осокорки" почав обвалюватися шляхопровід, місцевих жителів і водіїв закликають бути обережними. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

На фотографії можна побачити, що на проспекті Миколи Бажана шляхопровід на розв'язці над станцією метро "Осокорки" почав руйнуватися, а його уламки обвалюються вниз. На каналі закликали бути обережними й дивитися вгору, перебуваючи на місці.

Нагадаємо, що раніше комунальні служби назвали причину обвалу частини конструкцій на Берестейському шляхопроводі, який трапився 5 липня. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київавтошляхміст", який є балансоутримувачем переправи.

Повідомляється, що обвал частини конструкцій Берестейського шляхопроводу сталася через недавню аварію з вантажівкою 1 липня, коли та врізалася у споруду. Реконструкція переправи почнеться вже найближчим часом.

Комунальники обстежили конструкцію й з'ясували, що обвал захисного шару бетону і перил був викликаний надмірним навантаженням під час удару 1 липня, коли вантажівка влетіла у шляхопровід. У пресслужбі КП зазначили, що аварія стала причиною деструкції бетону в найслабших місцях переправи.

У 2020 році шляхопровід був визнаний обмежено дієздатним. Надалі планується масштабна реконструкція споруди, де замінять прогонові будови.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Бандера

5 серпня 2021, 19:48

Декомунизация.

Харків

5 серпня 2021, 14:52

Зато киличико в шоколаде…. бедняга думает о народе і рідноі ненькі….

Марина

5 серпня 2021, 14:34

Так а почему же здесь не написали, почему разрушается мост? Не потому ли, что идёт незаконное строительство под мостом? Начнут расследовать только тогда, когда произойдёт несчастный случай. Кличко на все наплевать. Главное, меня выбрали 52% киевлян. Кто за него голосует? На Осокорках одни разрушения, брошенные стройки, и не ввод в эксплуатацию садиков. Не мэр, а вредитель!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися