У Києві через кілька ДТП ускладнено рух транспорту (ФОТО)

У Патрульній поліції попередили водіїв про аварії у столиці

У Києві через кілька ДТП ускладнено рух транспорту на низці вулиць. Про аварійні ситуації водіїв попередили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними поліцейських, одна з ДТП у Києві сталася на вулиці Олени Теліги. Ще одна аварія, через яку ускладнено рух транспорту в напрямку проспекту Василя Порика, сталася на проспекті Правди. Через ДТП на проспекті Академіка Палладіна ускладнено рух транспорту у напрямку Кільцевої дороги. Аварія на Набережному шосе ускладнила рух транспорту у напрямку Поштової площі. Подробиці ДТП та інформацію про постраждалих у Патрульній поліції Києва не повідомили.

Нагадаємо, у Борисполі сталася смертельна ДТП. Неподалік від села Дударків автомобіль Skoda Fabia врізався на швидкості в бетонний паркан. Внаслідок аварії водій іномарки загинув на місці. Рятувальникам довелося вирізати тіло загиблого з автомобіля, оскільки транспортний засіб буквально зім'яло після зіткнення зі стовпом. Удар був такої сили, що вижити шансів у водія не було.

Ще одна смертельна аварія сталася у селі Бишів. На автодорозі під Києвом зіткнулися Mersedes та вантажівка з причепом. Від отриманих травм на місці ДТП загинули пасажир і водій легкового авто. Рятувальникам довелося вирізали тіла загиблих із машини. У поліції Київської області повідомили, що в ДТП загинула подружня пара. Чоловікові було 57 років, а його дружині — 53 роки. Вони проживали в Києві.

Окрім того, у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області сталася пожежа на дорозі. Під час руху загорівся пасажирський автобус з людьми. Усі пасажири встигли вийти і ніхто не постраждав.

Джерело: https://t.me/kyivpatrol


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися