На Київщині жінка виявила на горищі труп свого чоловіка в зашморгу

Тіло знайдено на горищі сараю

У селі Велика Каратуль, що входить у Переяслав-Хмельницький район Київської області, повісився чоловік 1951 року народження.

Увечері 4 серпня в поліцію надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її чоловік покінчив життя самогубством. Прибулим на місце співробітникам поліції жінка розповіла, що знайшла тіло свого чоловіка на горищі в сараї. На його шиї була петля. Передсмертної записки чоловік не залишив.

Відомо, що у загиблого була велика сім'я: дружина, двоє дітей і троє онуків. Проблем у нього не було ніяких, алкоголем він також не зловживав, як запевняють родичі. Всі знайомі про нього також добре відгукуються.

Дружина загиблого зазначила, що незадовго до того, що сталося, вони з чоловіком працювали на городі, потім допомагали сусідам. Чоловік вийшов на вулицю кришити кабачки, а вже зовсім скоро дружина знайшла його мертвим на горищі. Що могло стати причиною вчинити суїцид — ніхто навіть не припускає. Ймовірно, були якісь особисті причини, про які чоловік не розповідав своїй сім'ї.

Повідомляється, що труп був направлений на судмедекспертизу. Подробиці загадкового самогубства продовжують встановлювати.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області пенсіонерці порізали обличчя. Вночі в будинок до літньої жінки проник невідомий, душив її, порізав обличчя, а потім пограбував. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області на очах у сім'ї потонув їх літній родич. Рятувальники шукають тіло у річці. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися