Помер у реанімації: в Києві чоловік забив палицею незнайомця (Фото)

В Оболонському районі столиці на вулиці Героїв Дніпра чоловік жорстоко забив палицею незнайомця, який помер у реанімації на наступний день. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Києва.

Повідомляється, що оперативники відпрацювали територію району, де сталося побиття, опитали свідків і переглянули відео з камер спостереження. В результаті було встановлено, що на вулиці Героїв Дніпра між двома чоловіками виник конфлікт, в ході якого один з них схопив палицю і забив іншого.

Правоохоронці з'ясували, що злочин скоїв 25-річний житель Сум, який приїхав до Києва на заробітки й працював на будівництві. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Нагадаємо, що у Святошинському районі української столиці виявили повішеним білоруського громадського діяча Віталія Шишова, який пропав напередодні. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Києві.

Відомо, що тіло Шишова знайшли повішеним у парку неподалік від його місця проживання. Телефон і особисті речі забрали з місця події. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство і буде перевіряти всі версії, в тому числі й версію про вбивство, яке маскують під суїцид.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

8 серпня 2021, 13:17

уберите понаехов из киева!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися