У Києві дістали з водойм тіла п’ятьох потопельників (ФОТО)

Про надзвичайні ситуації у столиці розповіли рятувальники

За останні три дні у водоймах Києва потонули п’ятеро людей. Про трагічні наслідки відпочинку на воді розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Один із трагічних випадків стався у Дніпровському районі Києва сьогодні, 9 серпня, вранці. На озері "Тельбін" на відстані 10 метрів від берега рятувальники виявили на поверхні води тіло жінки. Загиблій близько 50 років.

У неділю, 8 серпня, рятувальники дістали потопельника з озера "Вирлиця". У Дарницькому районі потонув чоловік. Тричі у ДСНС Києва отримували виклики щодо потопельників у суботу, 7 серпня. У Дніпровському районі столиці на озері "Радунка" з глибини шести метрів дістали тіло потонулої жінки. У цей же день на річці Дніпро, поблизу Південного мосту, чоловік потонув після того, як пішов купатися. Його тіло знайшли на відстані 30 метрів від лівого берега Дніпра. Третього потопельника знайшли у Деснянському районі столиці на озері Алмазне.

Загалом з початку року на водоймах столиці загинули 52 людини, а з початку купального сезону у Києві — 40. Рятувальники продовжують нагадувати, як небезпечно купатися на неофіційних пляжах і що може зробити зайвий келих алкоголю, проте вимушені звітувати про сумну статистику загиблих на воді.

Нагадаємо, під Києвом відпочинок на озері закінчився для одного з місцевих жителів лікарнею і серйозним пораненням. На озері Гачок біля селища Крюковщина Бучацького району між двома чоловіками стався словесний конфлікт, який переріс у бійку. Під час сварки один з них дістав ніж і вдарив ним свого опонента в область грудей.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що неподалік від села Лемешівка, що в Яготинському районі Київської області, з річки Гнила Оржиця виловили труп 23-річного хлопця



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися