У Києві чоловік помер посеред вулиці: смерть настала миттєво (Фото)

У Дніпровському районі столиці на Воскресенці сталася трагедія - на бульварі Перова несподівано впав і помер літній чоловік, смерть настала миттєво. Про це з місця подій повідомляє видання УНН.

Повідомляється, що трагедія трапилася 9 серпня. Згідно з попередніми даними, причиною смерті став розрив тромбу. Біля авторинку на бульварі Перова перехожі помітили чоловіка, який впав на землю і не подавав ознак життя.

На місце прибула карета швидкої допомоги, проте медики лише констатували смерть, вона наступила миттєво. Причини й обставини з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці на вулиці Героїв Дніпра чоловік жорстоко забив палицею незнайомця, який помер у реанімації на наступний день. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Києва.

Повідомляється, що оперативники відпрацювали територію району, де сталося побиття, опитали свідків і переглянули відео з камер спостереження. У результаті було встановлено, що на вулиці Героїв Дніпра між двома чоловіками виник конфлікт, в ході якого один з них схопив палицю й забив іншого.

Правоохоронці з'ясували, що злочин скоїв 25-річний житель Сум, який приїхав до Києва на заробітки й працював на будівництві. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Николай

10 серпня 2021, 09:45

10 лет за убийство єто мало. Тем более в данном случае !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися