У Київській області в районі лісосмуги знайшли людський труп

Загиблим виявився чоловік 1983 року народження

Біля лісосмуги в місті Переяслав, що в Київській області, було виявлено бездиханне тіло чоловіка. Про це повідомляє видання "Переяслав City".

За інформацією джерела, у неділю, 8 серпня, приблизно о другій годині дня в поліцію надійшло повідомлення від жителя Переяслава про те, що по вулиці Дощовій поруч із лісосмугою на землі обличчям вниз лежить чоловік без ознак життя.

Очевидець повідомив, що травм на тілі загиблого не спостерігається. Також він зазначив, що чоловік був одягнений у білу футболку, джинсові шорти та кросівки червоного кольору. До слова, очевидець повідомив, що вже бачив цього чоловіка раніше на цьому ж місці. Однак тоді місцевий житель подумав, що незнайомець просто спить, але, побачивши його вдруге, зрозумів, що щось не так.

На місце події прибули співробітники поліції. Було встановлено, що загиблим є чоловік 1983 року народження. Його смерть настала з природних причин. На тілі не було знайдено слідів насильницької смерті. Труп був направлений на експертизу, яка покаже точну причину смерті.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області з водойми виловили людський труп. Поліціянти встановили, що загиблому було всього 23 роки. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області відпочивальники на озері врятували життя чоловікові, який стікав кров'ю. Правильно надана перша допомога, за словами медиків, врятувала потерпілого від смерті. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися