Втік з лікарні: в Білій Церкві розшукують безвісти зниклого чоловіка (ФОТО)

Пошуки тривають вже майже три тижні

У місті Біла Церква поліція розшукує Підвального Олександра Валентиновича, 1977 року народження, який втік з лікарні. Про це повідомляє видання "Крокус", посилаючись на інформацію пресслужба поліції Білій Церкві.

За словами джерела, 22 липня Олександр Підвальний самовільно покинув стаціонар терапевтичного відділення міської лікарні №2. Вийшовши з будівлі медустанови чоловік попрямував у невідомому напрямку. З того дня місцеперебування Олександра залишається невідомим.

Як повідомляють в поліції, до пошуків зниклого притягнутий весь особовий склад Білоцерківського районного управління поліції, ГУНП інших областей, а також громадськість. Правоохоронці також дали детальне орієнтування.

Особливі прикмети: сірі очі, сиве волосся, є лобові залисини, зростання приблизно 185 см, худорлявий, обличчя овальне.

У день зникнення був одягнений: світло-сині спортивні шорти, малинова футболка, білі кімнатні капці.

Правоохоронці просять усіх, хто має будь-яку інформацію про місцеперебування зниклого чоловіка, повідомити в поліцію за телефоном "102".

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в місті Яготин безслідно зникла жінка похилого віку. Родичі відзначають, що жінка може втратити свідомість на вулиці. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в місті Вишневе пропав 14-річний хлопець. Увечері підліток не повернувся додому і батьки забили на сполох. Детальніше читайте в нашому матеріалі.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися