У Києві п’яні водії потрощили автівки під час ДТП (ФОТО)

Подробиці аварій у столиці розповіли у Патрульній поліції

У Святошинському районі Києва вночі п’яні водії спровокували дві дорожньо-транспортні пригоди. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, одна з ДТП сталася близько опівночі на проспекті Леся Курбаса. Водій автомобіля Opel влетів у відбійник. Очевидці аварії викликали патрульних. Поліціянти виявили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння. Це підтвердила перевірка — прилад "Драгер" показав 1,81 проміле, що у дев’ять разів перевищує дозволений рівень.

Ще одна ДТП сталася у Святошинському районі за участі жінки-водія. Вона за кермом автомобіля Volkswagen врізалася в огорожу. Патрульні виявили у водійки явні ознаки алкогольного сп'яніння, проте жінка від перевірки на алкоголь відмовилася.

В обох аваріях обійшлось без потерпілих, додали у Патрульній поліції Києва. На водіїв склали адміністративні протоколи. Загалом лише за нічну зміну патрульні Києва виявили 20 водіїв з ознаками сп'яніння.

Нагадаємо, у Києві стався скандал після того, як на Софійській площі провели зйомку рекламного ролика із залучанням двох автівок. Столична влада та поліція дозволів на це не давали. Відомо, що знімання проводила компанія Red Bull. Відповідне відео оприлюднили у соцмережах. На кадрах видно, як автівки на шаленій швидкості ганяють у пішохідній зоні історичного центру Києва. Відео вже викликало хвилю обурення серед киян. На подію відреагували у Київській міській державній адміністрації, а потім — у столичній поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області сталася ДТП, внаслідок якої загинула однорічна дитина. Окрім того, в Білій Церкві на пішохідному переході збили дівчину. Водій легковика прокоментував ДТП і заявив, що постраждала вийшла з-за автобуса і він не встиг загальмувати, оскільки не очікував, що на дорозі з'являться пішоходи в той момент. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися