У Київській області в популярних цукерках знайшли небезпечну добавку

У компанії поки не прокоментували інцидент

У Київській області в кондитерському виробі М&M'S виявили небезпечну добавку. Про це повідомляється у пресслужбі Держпродспоживслужби України.

За інформацією джерела, в популярних цукерках, що були експортовані з Франції й виробником яких є Mars Chocolat Franse, Haguenau Cedex, знайшли генномодифіковане рисове борошно p35S та tNos). Ця добавка є несанкціонованою в нашій країні.

Зазначимо, що активно з виробниками генномодифікованої продукції бореться міжнародна екологічна організація Greenpeace. На сайті її американського підрозділу розміщений список продуктів, в який включені ГМ-компоненти. До них входять M&M'S, Snickers і Milky Way, компанією-виробником якої є Mars, а також такі популярні солодощі як Kit-Kat, Nesquik і навіть кетчупи Heinz.

Держпродспоживслужба оповістила торгові мережі про те, що при виявленні таких цукерок їх слід відразу ж прибрати з продажу й повідомити про те, що трапилося, в компетентні органи. Важливо зазначити, що статися це має не більше ніж через два дні після виявлення небезпечного продукту.

Нагадуємо, що зовсім недавно в Київській області виявили морозиво з небезпечної добавкою. Його виробником є Mars Wrigley Confectionery у Франції. У компанії відреагували на інцидент й повідомили, що продукція була терміново вилучена. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Київській області знову виявили польський сир із несанкціонованою в Україні добавкою. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Макс

11 серпня 2021, 18:37

Назло гринпису пойду и закуплюсь всем этим прямо сейчас

Александр

11 серпня 2021, 10:58

Как можно писать такие неграмотные статьи? Знаков препинания нет. Что значит - "продержатся ГМ-компоненты"? Сначала пишут о конфетах, потом откуда-то появляется мороженое... Кто-то читает написанное? или, с перепугу, нацарапали что-то и опубликовали?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися