У Київській області з річки виловили людський труп: опубліковані фото з місця події

Тіло витягли з води за допомогою спецобладнання

У місті Богуслав в річці Рось виявили труп невідомого чоловіка. Про це інформує пресслужба ДСНС в Київській області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшов виклик від місцевих жителів, які повідомили про нещасний випадок, що стався на вулиці Заросянській, на річці Рось. Як повідомив дзвонив, в річці втопився чоловік.

На місце події прибув черговий караул 13-й Державної пожежно-рятувальної частини. Із застосуванням спеціальної техніки з води було витягнуто тіло потопельника.

picture

Обставини трагічної події на цей момент залишається невідомою. Тіло було направлено на експертизу, яка встановить, чи був потонув в момент смерті п'яний.

Рятувальники звертаються до людей з проханням відпочивати тільки в спеціально обладнаних для купання місцях, а також стежити не тільки за собою, а й за тими, хто перебуває на пляжі.

У пресслужбі ДСНС Київської області опублікували фото з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформувало читачів про те, що в Київській області на відпочинок померли п'ятеро людей. Всі п'ять смертей сталися в перший день серпня 2021 року. Рятувальники розповіли про страшні обставини трагедії. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Яготині з водойми виловили людський труп. Як виявилося, загиблому хлопцю було лише 23 роки. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися