У Київській області шахрайки "зняли порчу" з пенсіонерів за 240 тисяч гривень (ФОТО)

У своєму ритуалі жінки використовували рушник і вогонь

В смт Рокитне, що в Білоцерківському районі Київської області, літня подружня пара віддала шахрайкам майже чверть мільйона гривень. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За інформацією джерела, подружня пара пенсійного віку випадково зіткнулася з псевдоцілительку, які заявили, що на літніх людях є порча.

Крім того, постраждали розповідали страшні байки про загибель родичів. Після всіх цих оповідань, що сильно вразили подружжя, їм запропонували провести ритуали порятунку, або ж нібито зняти порчу.

Що примітно, що дані ритуали дві жінки проводили за допомогою вогню і рушники. На щастя, від цього ніхто не постраждав, але в результаті таких маніпуляцій злодійки забрали у пенсіонерів всі заощадження, а це - 240 000 гривень.

picture

Через дві години після того, як шахрайки покинули будинок, пенсіонери звернулися в поліцію. Незабаром особистості двох жінок були встановлені. Ними виявилися місцеві мешканки ромської національності, однієї з яких 50 років, а другий - 41 рік.

Аферисток затримали. На цей момент встановлюються обставини події.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області шахраї продавали "брендовий" одяг. Аферисти підробляли вироби світових брендів і продавали за ціною оригіналу. Багато товарів вони продали через інтернет. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Києві вкрали майже мільйон гривень з реставрації пам'яток архітектури. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися